Usluge

Skladišna logistika

Posvetite se svojoj primarnoj djelatnosti, a A2B logističkom timu prepustite da vas kvalitetno prati u skladištenju vaše robe i svim zahtjevnim skladišnim procesima. U potpunosti ćemo se pobrinuti za vašu robu, od preuzimanja od dobavljača, preko skladištenja pa sve do isporuke kupcu.

Skladišna logistika

Privremeno skladištenje paletnih i komadnih pošiljaka

Možemo vam osigurati privremeni smještaj i manipulaciju vaših pošiljaka što po potrebi uključuje komisioniranje, izdavanje i daljnju distribuciju.
Skladišna logistika

Ugovorna skladišna logistika

Ako je vaša tvrtka prodajno orijentirana, možemo vam omogućiti da se fokusirate na svoju primarnu djelatnost, a nama u potpunosti prepustite brigu oko svih skladišno-logističkih poslova. Usluga obuhvaća trajno skladištenje paletne robe, komisioniranje prema vašim nalozima uz eventualno deklariranje, pakiranje i prepakiravanje ta daljnju isporuku i distribuciju. Sve se vrši uz redovno praćenje zaliha, inventure te kvantitativnu i kvalitativnu kontrolu u WMS sustavu.
Skladišna logistika

Pretovari (Cross-Doking)

Ispunjavamo sve vaše potrebe za pretovarima koje vršimo na pretovarnim rampama uz pomoć suvremene mehanizacije. Po potrebi moguće je pretovarnu robu privremeno skladištiti na našem carinskom i necarinskom skladištu.