Usluge

Cestovni transport

Možemo ponuditi prijevoz svih vrsta robe u domaćem i u međunarodnom transportu.

Osigurat ćemo brzu i efikasnu isporuku vaše pošiljke na bilo koju adresu u Hrvatskoj i Europi.

Cestovni transport

Express dostave

Uključuju vremenski definirane dostave vaših pošiljaka dediciranim vozilima u najkraćem mogućem roku od preuzimanja do isporuke. Dostupnost usluge je 24/7.
Cestovni transport

Kompletni utovari

FTL (Full Truck Load) naziv je za prijevoz u kojem zakupljujete cjelokupni tovarni prostor kamiona samo za svoj teret. Prednost koju ostvarujete sastoji se u tome što se u tom slučaju radi o najsigurnijoj i najbržoj opciji prijevoza jer se roba prevozi bez dodatnog pretovara, tj. putuje direktno od mjesta utovara do primatelja.
Cestovni transport

Djelomični utovari

LTL (Less Than Truckload) preporučuje se u situacijama kad je teret manji od cjelokupno utovarenog kamiona. Prednost je što se ovdje također radi o varijanti u kojoj se roba prevozi bez dodatnog pretovara, direktno od mjesta utovara do primatelja.
Cestovni transport

Zbirni prijevozi

Alternativa LTL-u je zbirni prijevoz (groupage). Zbirni prijevoz definira se kao organizacija dopreme i otpreme komadnih pošiljaka koja se temelji na okrupnjivanju pošiljaka unutar jednog prijevoznog sredstva. U suradnji s mrežom naših inozemnih partnera omogućujemo preuzimanje i brzi prijevoz zbirnih pošiljaka iz svih europskih zemalja. Prednost usluge je ekonomičnost i fleksibilnost.
Cestovni transport

Specijalni transport (Project Cargo)

Organizacija prijevoza vangabaritnih tereta (sve pošiljke izvan standardnih dimenzija koje nije moguće prevesti putem prethodno navedenih opcija). Ovaj postupak uključuje pojedinačne ili višestruke pošiljke za čiju je manipulaciju potrebna mehanizacija poput dizalica, a prijevoz se vrši kamionima labudicama, željeznicom, avionom ili brodom. Specijalni teret u pravilu ima unaprijed definiran vremenski okvir te jasne procese organizacije što ove pošiljke čini jednim od najsloženijih i najdetaljnijih projekata u cijeloj logističkoj industriji.
Cestovni transport

Transport hladnjačama

Za ovu vrstu usluge koriste se vozila koja čitavo vrijeme trajanja transporta osiguravaju kontrolirane te unaprijed definirane temperaturne uvjete.
Cestovni transport

Transport opasnog tereta (ADR)

Za prijevoz opasnog tereta koriste se posebno opremljena vozila prema definiranim standardima i odredbama o ADR-u. Vrsta vozila ovisi o vrsti i količini opasnog tereta koji se prevozi, a podijeljen je u devet osnovnih klasa ADR-a. Opasni teret mora biti zapakiran tako da se pri normalnim uvjetima prijevoza (vibracije, naleti pri kočenju, vožnja u zavoju i sl.), kao i kod normalne manipulacije pri rukovanju, utovaru i istovaru, rizik od oštećenja smanji na minimum.