Usluge

Najveća smo nacionalna transportna kompanija koja nudi raznovrstan portfelj usluga na svim nivoima.

Jedina smo nacionalna logistička kompanija koja zaokružuje kompletnu paletu usluga u logistici, a time i potrebu svakog kupca. Kao takva u mogućnosti vam je pružiti sva potrebna logistička rješenja i zadovoljiti sve vaše potrebe kako u nacionalnom tako i na međunarodnom tržištu, a vodeći računa o zahtjevima i specifičnostima vaše robe.

Cestovni transport

Možemo ponuditi prijevoz svih vrsta robe u domaćem i u međunarodnom transportu.

Osigurat ćemo brzu i efikasnu isporuku vaše pošiljke na bilo koju adresu u Hrvatskoj i Europi.

Zračni transport

Zahvaljujući mreži naših globalnih partnera možemo organizirati brz i siguran transport vaših pošiljka. U okviru naših triju usluga u zračnom transportu, što uključuje i transport opasnog tereta te robe koja zahtijeva poseban temperaturni režim, u mogućnosti smo dostaviti vaše pošiljke u najkraćem roku te u kontroliranim uvjetima. Tijekom strogo definiranih procesa prihvata, pripreme i otpreme robe pratimo vašu pošiljku od vrata do vrata.

Pomorski transport

Pouzdana alternativa zračnom prijevozu po pristupačnoj cijeni s fleksibilnijim tranzitnim vremenom. U partnerstvu s vodećim brodarima nudimo vam prijevoz robe FCL i LCL kontejnerima po konkurentnim cijenama.

Time Critical Cargo

Kad je riječ o vašim najizazovnijim zahtjevima, odnosno o vremenski kritičnim pošiljkama, možemo vam ponuditi našu Time Critical Cargo uslugu koja omogućava najbrži mogući transport od pošiljatelja do primatelja. Tako postoji mogućnost dostave pošiljke i unutar 24 sata, sa strogo definiranim terminima prikupa i isporuke. Ova je usluga osobito pogodna za slanje farmaceutskih proizvoda, medicinske opreme i ostalih vremenski osjetljivih pošiljaka.

Skladišna logistika

Posvetite se svojoj primarnoj djelatnosti, a A2B logističkom timu prepustite da vas kvalitetno prati u skladištenju vaše robe i svim zahtjevnim skladišnim procesima. U potpunosti ćemo se pobrinuti za vašu robu, od preuzimanja od dobavljača, preko skladištenja pa sve do isporuke kupcu.

Špedicija

A2B Express Logistika nudi i špedicijske usluge. Ovisno o želji klijenta, možemo osigurati uvozno ili izvozno carinjenje, pri tome koristeći svoju ili carinsku garanciju klijenata na carinskim ispostavama u Republici Hrvatskoj.